Om de barcode scanner te installeren, voer je de volgende stappen uit:

1. Installeer de barcodescanner-app in je Spont admin. Hiervoor gaat u naar apps in de admin.
  2. Reset je barcodescanner naar fabrieksinstellingen.

Je kunt dit doen door onderstaande code te scannen. Wanneer het succesvol is hoort u 3 oplopende piepen, gevolgd door 5 korte aflopende piepen.

3. Zet de barcodescanner aan en scan de volgende barcode met je Socket barcodescanner: De barcode laadt nu het iOS-profiel, dit wordt bevestigd met 3 piepjes. Let op: de barcode scanner mag nog niet met je iPad gekoppeld zijn.

4. Koppel in je Bluetooth iPad-settings de scanner aan je iPad.

Wanneer u nu barcodes aan uw producten heeft toegevoegd, zullen deze worden toegevoegd aan uw order wanneer u de producten scant.

5. Als de iPad is verbonden met de barcodescanner start je de Spont App op.

6. De barcodescanner zal wanneer de Spont App opgestart is nog 1 maal piepen ter bevestiging dat de barcodescanner is verbonden met de Spont App.

Nu kun je de barcodescanner gebruiken met de Spont kassa App. Veel succes!