Tip: Allereerst is het belangrijk om je printer aan te sluiten met een ethernetkabel op de router.

Let op: je hebt een Ethernet of WIFI interface kaart nodig.

We raden je aan om alle stappen 1 voor 1 door te lopen en geen stappen over te slaan.

Admin

1. Login bij je admin. https://<<companyname>>.spont.cash
  2. Ga naar Apps -> printers -> Druk op Installeren Note: Wanneer er alleen deïnstalleren staat is de printer al  geïnstalleerd, we adviseren dan om hem eerst te deïnstalleren en vervolgens opnieuw te installeren.
  3. Ga terug naar Printers
  4. Je ziet nu een uitroepteken staan (omdat hij nog niet ingesteld is).
  5. Druk op instellingen
  6. Controleer of hij op iPad staat
  7. Druk op Opslaan. Let op: Druk bij de eerste printer NIET op Extra toevoegen. Dit doet Spont automatisch wanneer hij je printer vindt.
  8. Druk op instellingen
  9. Kies POS apparaten
  10. Kies de iPad die je gebruikt
  11. Druk weer op Opslaan

iPad

1. Op je iPad start je de SPONT app (genaamd KASSA) opnieuw op. Dit doen we om er zeker van te zijn dat de laatste gegevens worden geladen. Ook zou je nog kunnen in- en uitloggen.
  2. Maak een order (of ga naar een oude order en swipe op de order naar rechts om opnieuw te printen).
  3. Je ziet nu de print knop erbij staan.
  4. Selecteer print, mocht dit niet automatisch worden gedaan.
  5. Wanneer je nu via Checkout de order afsluit, zoekt hij de printer.
  6. Wanneer hij de printer vindt komt het bonnetje eruit.
  7. Mocht hij de printer niet vinden, dan krijg je een popup. Controleer in dit geval of de printer aan staat. Eventueel kun je de printer uit en aan zetten. Ook kan het zijn dat de app even nodig heeft om de printer te vinden. In dit geval kun je het beste de app opnieuw opstarten en het na 5 minuten weer proberen.