Aangezien SPONT op de cloud werkt, is het nodig om poorten open te zetten alvorens jou iPad kan communiceren met haar randapparatuur. Mocht dit niet duidelijk klinken, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen, wij bieden bijvoorbeeld aan om eenmalig uw volledige kassa te installeren.

Poorten Forwarden Algemeen

Meer informatie over deze mogelijkheden vind je hier, denk je dat je dit zelf in kunt stellen, dan kan je onderstaande stappen aanhouden.

• Ga naar het interne IP adres van je router
    Vul vervolgens de gebruikersnaam/wachtwoord van deze router in.
  • Zoek naar de Port forwaring sectie.
    Iedere router zal er net anders uitzien, veel gebruikte namen zijn, Port Forwarding, Applications, gaming. Als je deze niet kan vinden, probeer te kijken bij advanced settings.
  • Maak een nieuwe sectie aan
    Voeg een naam toe voor de printer of printterminal
    Kies het servicetype TCP
    Vul de poorten in die je wilt forwarden. (Dit moet dezelfde poort zijn als ingesteld in de SPONT backoffice)
    Selecteer een intern IP adres van het apparaat. (Bijvoorbeeld 192.168.1.20)

Heb je een Fritzbox Router, dan vind je hier meer informatie over het forwarden van Printen.