Binnen SPONT kan je een bon Printen of per email toesturen.
De layout van deze bon staat vast, echter kan je hier wel het een en ander aanpassen / toevoegen of verwijderen.

Bekijk hieronder hoe je het een en ander aan kunt passen:

Het logo op je bon aanpassen:
Je kunt je logo aanpassen in de backoffice van SPONT.
Dit doe je bij je company settings via:

• Instellingen -> Bedrijfsprofiel

Hier kan je vervolgens zoals je hieronder ziet je bedrijfslogo toevoegen.

Je adresgegevens en openingstijden aanpassen:
Standaard wordt het adres van je winkel geprint op de bon. Deze kan je vinden bij:

• Winkel -> Winkels -> Kies hier de winkel waar het om gaat.

Hier kun je hetvolgende aanpassen:

1. Het adres
  2. De openingstijden
  3. De openingsdagen (op dit moment kan je deze nog niet uitzetten, dit zal bij de volgende versie mogelijk zijn).

Wanneer je een van bovenstaande gegevens leeg laat, worden deze niet geprint op de bon.

Het SPONT logo verwijderen van je bon
Standaard wordt het SPONT logo op je bon geprint. Wanneer je dit niet wenst kan dit via:

• Instellingen -> Bedrijfsprofiel -> Verberg logo op bon -> Aan

Een dankwoord / notitie of wifi code printen op je bon
Je kunt dit instellen binnen de print settings.

• App -> Printers -> Instellingen -> Wil je een berichtje mee printen?