Spont Installatie service

Waar vroeger bij veel systemen gecontroleerd moest worden ‘of alle kabeltjes goed aangesloten zaten’, is het bij SPONT vooral erg belangrijk dat ‘alle apparatuur op een stabiel netwerk aangesloten is’. Voor veel mensen is het eenvoudig om een printer een vast ip adres te geven en om poorten te forwarden, voor anderen is dit echter abacadabra.
Om het zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij een installatie service aan voor al onze klanten.

Onze professionele monteurs kunnen u helpen met de volgende zaken:

• Signaalsterkte internetverbinding controleren
  • WiFi netwerk verbeteren d.m.v. instellen frequenties
  • WiFi-netwerk splitsen in privaat en openbaar netwerk (Indien op modem mogelijk en gewenst)
  • Bonprinters voorzien van vast ip-adres
  • Kassalades en barcodescanners aansluiten
  • iPad's gebruiksklaar maken
  • Testen van synchronisatie met uw backoffice

Niet inbegrepen of op aanvraag:

• Aanleggen bekabeld netwerk

Prijsoverzicht hardware-installatie

Installatie (exclusief voorrijkosten) €150,-
Voorrijkosten (per uur) €65,-
Afwijkende werkzaamheden €50,- per uur
Kabels, routers, e.d. Variabel

Let op:

Zorgt u dat u de volgende punten gereed heeft voordat onze installateur langskomt.

• Wachtwoord / Username van uw router
  • Netwerk kabel bij uw bonnenprinter
  • Netwerk kabel bij uw PIN-Terminal