Onderstaand de uitleg hoe je poorten kunt forwarden op Ziggo routers.

Cisco EPC3925 wifi-modem

Hier zet je poorten statisch open of dicht voor specifieke diensten, software of Klik hier voor meer informatie op de website van Ziggo.

1. Ga naar 192.168.178.1
  2. Log in met gebruikersnaam ziggo en wachtwoord draadloos.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Klik op Applications & Gaming.
  5. Klik op Port Range Forwarding.
  6. Vul hier het Interne IP adres in van je printer/pin en dezelfde poort als in je spont admin

Ubee EVW 321b

Hier zet je poorten statisch open of dicht voor specifieke diensten, software of hardware.Klik hier voor meer informatie op de website van Ziggo.

1. Ga naar 192.168.178.1
  2. Log in met gebruikersnaam ziggo en wachtwoord draadloos.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Klik op Gateway.
  5. Klik op Forwarding.
  6. Vul hier het Interne IP adres in van je printer/pin en dezelfde poort als in je spont admin

Hitron CGNV4

Hier zet je poorten statisch open of dicht voor specifieke diensten, software of hardware.Klik hier voor meer informatie op de website van Ziggo.

1. Ga naar http://192.168.0.1
  2. Log in met gebruikersnaam admin en wachtwoord admin.
  3. Klik op Basis.
  4. Klik op Port forwarding.
  5. Klik op Inschakelen.
  6. Vul hier het Interne IP adres in van je printer/pin en dezelfde poort als in je spont admin
  7. Klik op Opslaan.