SPONT bevriest

1. Sluit de app helemaal af. Dit doe je als volgt:
  • Druk tweemaal achtereen op de thuisknop (de fysieke knop die in de rand zit verwerkt). Er verschijnt een balk met alle openstaande apps met daarboven de bijbehorende schermen.
  • Veeg naar boven over de schermen. Zodra het schermpje uit beeld is, kun je het loslaten.
  • Druk weer op de thuisknop om terug te keren naar het beginscherm.
  1.  Check of je nog internet hebt of zet deze aan en uit. Dit doe je als volgt:
  • Veeg naar boven over de schermen.
  • Klik op het vliegtuigje en wacht heel even.
  • Klik nogmaals op het vliegtuigje.