Nieuwe klant toevoegen (vanuit Admin)

Klanten gebruik je als ze vaker terug komen. Dit heeft bijvoorbeeld als voordeel dat je snel en makkelijk korting kan geven en precies weet wat iemand omzet.

Installeer eerst de klanten app in de backoffice, hoe dat moet staat hier

1. Ga naar de admin en dan naar 'Klanten'.

Hier vind je een lijst van klanten die je hebt toegevoegd vanuit de Spont App of hier in de Admin (https://mijn.spont.cash/customers).

2. Druk op het '+ icoon' rechtsboven

Deze optie geldt voor iedere pagina van Spont waar je iets zou kunnen toevoegen (bijvoorbeeld: producten, categorieën etc.)

3. Vul de gegevens in de je weet en druk op 'Opslaan'

Vul alle benodigde gegevens in met eventueel het kortingspercentage. 2. Selecteer de weergave op de iPad, als klant of bedrijf. 3. Klik op opslaan.