Spont is nu eenvoudig te koppelen aan jouw Mollie account. Als je dit doet heb je extra betaalmogelijkheden, die zeker de moeite waard zijn.

Denk hierbij aan

• Betalingen ontvangen via je website (spont web)
  • QR code printen op bonnetjes, zodat klanten alvast via iDeal kunnen betalen aan tafel
  • Emails versturen met daarin een betaallink

Om dit alles aan te kunnen bieden, moet je eerst verbinding maken met Mollie. Dit doe je via onderstaande stappen.

1. Ga naar apps in je Spont dashboard
  2. Selecteer betaalwijzes
  3. Installeer de Mollie app
  4. Maak verbinding met jouw Mollie account, als je deze nog niet hebt, dan kan je die eenvoudig aanmaken via deze link.
  5. Ga wederom naar de Mollie app en selecteer de betaalwijzes die jij wilt accepteren