NOTE:

Zorg eerst dat je een gebruiker aanmaakt in Twinfield. Deze gebruiker dient minimaal level 4 (Extra boekhouden) te hebben, maar mag geen level 1 rechten hebben. Via onderstaande link kun je vinden hoe je een extra gebruiker aanmaakt.
https://taxnl.wolterskluwer.com/support/twinfield/administratie-gebruikersprocedures/

Vervolgens kan je onderstaande stappen doorlopen, als je vragen hebt, vraag het ons gerust via de chat bubbel of plan een installatie afspraak in.

• Ga naar de Koppelingen pagina in je Spont administratiehttps://dashboard.spont.cash/applications/
  • Installeer de Twinfield app
  • Log in met de twinfield gebruiker die aangemaakt is
  • Geef Spont de juiste rechten binnen Twinfield.
  • Selecteer de juiste omgeving waarmee je Spont wilt koppelen
  • Selecteer de juiste BTW ┬átarieven

De omzet wordt samengenomen op btw niveau. Dus 9% en 21% zal los worden meegestuurd als zijnde een credit regel. Je moet een btw-code kiezen en een omzetrekening.

• Selecteer grootboekrekening fooien

Als jede fooi ook in Twinfield wil registreren kan je hier een grootboekrekening opgeven. Je kunt ook kiezen om deze te boeken bij betaalverschillen.

• Selecteer grootboekrekeningen betaalmethodes

Deze wordt gebruikt voor het tegenboeken van de omzet hoog en laag. In sommige gevallen zijn er betaalmethodes als bijvoorbeeld breuk en personeel, welke niet in de omzet opgenomen moeten worden. Deze worden omgekeerd meegestuurd en direct tegengeboekt (zie bovenstaande voorbeeld), hiervoor dien je ook een tegenrekening te kiezen.