Dit is de handleiding voor de koppeling tussen SPONT en Twinfield. De koppeling zorgt dat aan het einde van iedere shift de omzetten naar Twinfield gepusht worden.

Omdat de omzet direct in het boekhoudsysteem van de winkelier komen bespaart deze tijd op de financiële administratie.

Werking

Alle afgeronde bonnen van de shift worden verzameld en als 1 boeking worden doorgezet naar Twinfield. Met als uitzondering de orders die per factuur betaald worden, hiervoor wordt een vrije verkooop factuur aangemaakt binnen jouw Twinfield administratie.

Optie 1: Doorzetten van de dagomzet

Bij de dagomzet worden in de vroege ochtend alle bonnen die de voorgaande dag zijn afgerond verzameld. De totale omzet van de voorgaande dag wordt in 1 boeking doorgezet naar een kasboeking in Twinfield. In de regels van de kasboeking staan:

• Aan de debit-zijde per betaalmethode welke bedragen er volgens de bonnen zijn binnen gekomen
  • Aan de credit-zijde de omzet, die wordt getotaliseerd per BTW tarief of per omzet groep.

Dit kun je instellen in jouw administratie tijdens de installatie, of achteraf.

Let op: Als een product niet gekoppeld is aan een grootboekrekening, dan wordt deze ook niet gesynct met jouw Twinfield administratie