Barcodescanner instellen

LET OP: koppel de scanner niet via de bluetooth instellingen op de iPad.

---------------------------

• Sluit de spont app af, op de iPad als deze aan staat. Als spont al uit staat, dan kan je deze stap overslaan.
  • Stel allereerst de bluetooth scanner in op de Wireless Mode. Dit doe je door onderstaande barcode te scannen.
  •  Nu moeten we de barcode scanner een profiel geven zodat de iPad deze kan vinden. Scan de barcode hieronder.

• Nu zou de bluetooth scanner bij de function knop in een blauwe kleur aan en uit moeten oplichten.
  • Start nu de Spont app op en log in als je nog niet bent ingelogd.
  • Na enkele seconden zal de blauwe knop stoppen met pulsen en alleen maar blauw oplichten. Dit betekend dat de iPad succesvol is verbonden met de scanner.
  • Wilt u de bluetooth scanner ontkoppelen van de iPad? Scan dan het onderstaande: