Wil je de koude (en warme) kant van de keuken informeren wanneer er een gerecht wordt besteld? Wil je efficient de bar managen? Dit kon al door een productieprinter te plaatsen maar kan tegenwoordig ook op je iPad met onze nieuwe Keuken App

In principe behandeld de keuken app dezelfde functie als een printer. Echter heb je wat meer opties.

Voordelen keuken app:

• Je kunt aangeven wanneer je begint met "de productie".
  • Je kunt aangeven wanneer hij klaar is.
  • Wanneer je gebruik maakt van Spont Go, wordt er een seintje gegeven wanneer een order kan worden afgehaald.
  • Wanneer je gebruik maakt van Spont TV wordt weergegeven hoever de productie is van het gerecht.

Demo (gebruik):

Demo (instellen):

Verwacht:

Aangezien de keuze voor een printer of iPad een is voor de langere termijn vinden we het belangrijk om te benaderen dat er bij genoeg interesse waarschijnlijk nog leuke functies worden toegevoegd in de toekomst. Denk hierbij aan:

• Het handig weergeven per gerecht op de iPad
  • Het aangeven wanneer kan worden gestart met de bereiding
  • Het tonen van notes die achteraf vanuit het restaurant worden toegevoegd
  • Het groeperen per gerecht, zodat makkelijk vergelijkbare producten kunnen worden geproduceerd

Interesse in een van deze functies? Laat het ons weten via de Chat!