Volg de onderstaande stappen om jouw barcodescanner te installeren:

Zet de scanner aan d.m.v. de aan/uit knop op de barcodescanner.
Scan onderstaande barcode:

3. Je hoort de barcodescanner ter bevestiging 3 maal piepen.

4. Ga naar de instellingen van uw iPad en klik op het kopje bluetooth en zet de bluetooth aan.

5. Na enkele seconden verschijnt onder het kopje gevonden apparaten “Socket CHS[xxxxxx]”. Druk hierop en wacht een paar seconden, de iPad zal nu verbinding maken met de scanner. Na een succesvolle verbinding gaat de barcodescanner om de 3 seconden piepen.

6. Als de iPad is verbonden met de barcodescanner start je de Spont App op.

7. De barcodescanner zal wanneer de Spont App opgestart is nog 1 maal piepen ter bevestiging dat de barcodescanner is verbonden met de Spont App.

8. Nu kun je de barcodescanner gebruiken met de Spont kassa App. Veel succes!