Na het inloggen klik je op het 2de icoontje in de donkere balk. Hiermee selecteer je de product categorie.

Klik daarna op het plusje rechtsboven om een product toe te voegen.

Bent u ook ingelogd bij mijn spont, klik dan op product toevoegen en u gaat rechtstreeks naar de pagina voor het aanmaken van een product.

1. Geef het product een naam

2. Selecteer de Btw categorie

3. Vul een beschrijving van het product in. (Mocht je ook weborders gebruiken of bestellen met QR code, dan komt deze beschrijving terug in de bestel app.)

4. Geef aan of het product bij je favorieten op de iPad moet komen te staan.

5. Verkoop je altijd een groot aantal van een product? Selecteer dan "laat toetsenbord op iPad zien" je kan dan direct het aantal aangeven.

6. Geef de tegel op de iPad een kleur of een afbeelding.

7. Heeft het product een vaste prijs? Vul deze in bij "Vaste prijs" incl. btw.

ex. btw wordt vanzelf uitgerekend.

8. Vul eventueel nog leverancier in bij "Financieel" en de inkoopprijs.

Selecteer bij het tandwiel waar het product moet worden weergegeven; bijvoorbeeld ipad kassa, weborders, qr code etc.