Wilt u werken met bestellingen op tafel te zetten, dan kun u bij tafelbeheer gemakkelijk uw tafels en wijken in het Spont kassa systeem zetten.

1. Vul als eerste uw wijknaam in
  2. Vul dan uw tafelnummer in, daarna het minimaal aantal pax, en max aantal pax
  3. Geef aan of de tafel meegenomen moet worden in het reserveringssysteem
  4. Selecteer een shift waaraan de tafel gekoppeld moet worden
  5. Geef de gemiddelde tijd aan dat de tafel bezet is
  6. Voeg daarna nog meer tafels / wijken toe
  7. Klik op bewaar

Ga nu naar de iPad en dan naar Tafels.
Door op de achtergrond op een lege plek ingedrukt te houden is het mogelijk de tafels te verslepen. De bewerkingsmodus is weer uit te schakelen door wederom een lege plek op de achtergrond ingedrukt te houden.

Het wijzigen van de vorm van een tafel kan op de volgende manier:

Klik in de beweringsmodus op een tafel. (niet op het nummer maar beetje ernaast)

Kies de vorm van de tafel. Klaar? Beƫindig bewerkingsmodus.