Start met het downloaden van Testflight door de link te open op de iPad zelf.

Klik op "Bekijk" rechtsboven om de app te bekijken in de App Store.

Download Testflight op je iPad en open de app.

Testflight wil je berichten sturen "Sta toe" accepteren en klik op "Ga door"

Klik dan op Installeer de Spont Horeca app door nogmaals op de button te klikken op je ipad:

Klik op "Accepteer" om de Spont testflight versie te accepteren

Open de App en klik op "Volgende"

Login met het account wat je hebt aangemaakt via https://mijn.spont.cash