De weborder widget op de website is gemakkelijk dicht te zetten met een tijdelijke boodschap vanaf de iPad.

Klik bovenin op het instellingen icoontje

Klik vervolgens op weborders uitzetten.

Vul vervolgens uw tijdelijk bericht in en klik op bewaar.

De producten blijven nu wel gewoon zichtbaar op uw website met product informatie maar zodra iemand een bestelling wilt plaatsen komt de popup in beeld met het reeds eerder ingevoerde tijdelijke bericht. Wilt u weborder weer beschikbaar maken:

klik dan op weborders aanzetten in het instellingen menu.

Het tijdelijk uitzetten van QR codes werkt op dezelfde manier