Het kan natuurlijk zijn dat jij dezelfde attributen nodig hebt voor verschillende producten. In dit geval wil je niet bij elk product los de attribuut hoeven toevoegen.

De oplossing hiervoor is de bulk attribuut functie. Ga naar je dashboard en klik daarna op producten. Selecteer vervolgens de producten waar jij attributen wilt toevoegen. Rechts bovenaan het scherm zie je 3 opties verschijnen, klik hier op bulk attribuut. Vervolgens kun jij je attributen toevoegen die je voor deze producten nodig hebt.