Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij er een functie ingebouwd zodat jij al jouw producten in een keer kan importeren. Ga naar je dashboard en vervolgens naar je producten. Rechts bovenaan klik je op de 3 bolletjes.

Vervolgens klik je op producten importeren. Bij dit pop-up scherm klik je eenmalig op download een voorbeeld productbestand zodat je kunt zien wat de opmaak van jouw CSV bestand moet zijn.

Als jouw product lijst helemaal af is kun je hem weer importeren. Klik weer op de 3 bolletjes rechts bovenaan je scherm en klik op producten importeren.

Vervolgens matcht hij elk bestand automatisch. Controleer voor de zekerheid of alles goed staat. In het volgende scherm zie je het aantal producten dat geïmporteerd gaat worden. Klik op het getal en daarna op importeren.

Nu zijn al je producten netjes geupload. Je kunt, mocht het nodig zijn, daarna al je producten los wijzigen.