Gesplitst betalen, een optie die in de horeca niet meer weg te denken is. Ook met spont kun je jouw klanten gesplitst laten betalen. Hoe doe je dit?

Ga naar de tafel of naar de klant zijn account. Je ziet hier de producten van de desbetreffende tafel/account staan en ga naar betalen. Je ziet nu al jouw aangegeven betalingsmogelijkheden aan de rechterkant staan. Stel jouw klant wil 20 euro contant betalen.

Klik dan op contant. Hier komt het volledige bedrag in het scherm van de bon te staan. Pas dit bedrag aan naar 20 euro en reken af. Het overige bedrag blijft automatisch op de tafel/account staan.

Heb jij een klant die graag 20 euro cash wil betalen en 20 euro wil pinnen? Dan is dit ook mogelijk. Volg dezelfde stappen als hierboven. Bij contant pas je het bedrag weer aan naar 20 euro. Vervolgens klik je op pin.

Spont rekent nu automatisch het rest openstaande bedrag in.

Wil je graag gerechten los afrekenen? Nog even geduld, dit is binnenkort in spont beschikbaar!