Het kan zijn dat je een verkeerd product hebt afgeslagen of dat je graag een product van de rekening af wilt halen omdat je hele gezellige klanten aan een tafel hebt. Hoe doe je dit?

Klik op de tafel of op het account waar jij het product van wilt verwijderen. Je ziet dan het scherm met alle producten en aan de rechterkant de producten die jij hebt aangeslagen op deze bon. Swipe het product naar links tot er een knopje verwijder tevoorschijn komt. Klik op verwijder en het product is verwijderd van de bon.