Sommige klanten vinden het fijn om een bon in hun mail binnen te krijgen. Daarnaast is het beter voor het milieu om minder bonnen te printen.

Met spont kun je de mailer module aanzetten en de bon altijd naar jouw klant sturen.

Stap 1. Ga naar jouw spont dashboard

Stap 2. Ga naar de categorie apps

Stap 3. Ga naar algemeen

Stap 4. Installeer de mailer module
Stap 5. Vul hier je sendgrid ID in en stuur jouw bonnen voortaan via de mail

Sla je product aan en reken deze af. Voordat je de betaalwijze aanvinkt klik je het knopje MAIL aan. Vul het mailadres van jouw klant in en reken het product af.

Jouw klant krijgt vervolgens de mail vanuit jullie opgegeven sendgrid account.

Werk ook aan een beter milieu en verstuur je bonnen via mail!