Spont heeft een koppeling gebouwd met Moneybird. Moneybird is een programma waar je eenvoudig facturen mee kunt versturen. Het gaat nog dieper dan dit, hier vind je er meer informatie over https://www.moneybird.nl/onze-ambitie/

Door jouw moneybird account te koppelen aan spont kun jij facturen naar klanten sturen. Installer de app moneybird in jouw spont dashboard. Dit doe je door naar apps - betaalwijze - facturen - installeer te gaan. Volg de wizard en jouw spont kassa is gelinkt aan jouw moneybird account. Nu is het tijd om een factuur te sturen, maar hoe doe je dit?

Sla de producten die je verkoopt af op factuur in de spont app. Vervolgens worden deze producten doorgezet naar het kopje facturen in jouw dashboard. Dit is een categorie met als icoontje een vogel tussen de rest van de categorie├źn.┬á

Hier zie je alle afgeslagen producten op factuur. Selecteer deze en genereer een factuur. Deze factuur wordt vervolgens in moneybird gegenereerd. Ga naar jouw moneybird account en pas zonodig de factuur aan. Verstuur de factuur (eventueel met ideal link) en wacht tot deze betaald is.

De totale factuur kun je in moneybird terug vinden.