Een printer aan spont linken is heel eenvoudig en kan door iedereen gedaan worden.

Stap 1. Sluit de printer aan, aan jouw router. Dit kun je heel eenvoudig doen door de ethernet kabel in een poort van jouw router aan te sluiten.

Stap 2. Stop een bonnenrol in jouw printer

Stap 3. Sluit de stroomkabel aan en stop de printer in het stopcontact

Stap 4. Open vervolgens het dashboard van spont. Aan de linkerkant zie je een categorie staan met 4 bolletjes, dit zijn je apps. Klik hier op en ga vervolgens naar het puzzelstuk icoontje (algemeen). Hier zie je de app printers staan. Klik vervolgens op het blauwe knopje installeer nu. Het knopje wordt nu veranderd in instellingen, klik hier op. Vervolgens kom je in het printerscherm. Je kunt hier je printer toevoegen door op printer toevoegen te klikken.

Stap 5. Vul hier het ip-adres van jouw printer in. Hier kom je achter door op het kleine witte knopje achterop de printer te drukken. Er komt dan een bonnetje uit met 2 ip-adressen. Pak het onderste ip-adres en vul deze hier in.

Geef hier ook aan waar de printer staat en welk bericht er op de bon mag komen te staan. Geef aan of er een geldlade aan deze printer zit en of hij altijd de bon moet printen. Wil je niet altijd de normale bon printen? Vink deze dan niet aan.

Stap 6. Zorg dat jouw iPad met hetzelfde netwerk verbonden is als de printer.

Open nu spont en begin met het printen van jouw bon!