Wil je nu een tweede of derde iPad toevoegen aan je huidige Spont domein? Dat kan, geen probleem. Tot twee iPad zit standaard bij de prijs inbegrepen.

Om een iPad toe te voegen doorloop je de volgende stappen:

1. Download de Spont app op de iPad
  2. Vul jouw domeinnaam in
  3. De app zal vragen of je de iPad wilt koppelen

Open nu je browser en ga naar bedrijfsnaam.spont.cash en log in in de admin.

1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op POS apparaten.
  3. Kies de desbetreffende iPad en klik deze aan om verbinding te maken met Spont.
  4. Selecteer vervolgens in het laatste veld alle gebruikers die toegang mogen hebben tot deze iPad.
  5. Druk op opslaan.
  6. Voor de zekerheid kun je daarna het best de app opnieuw opstarten.

Heb je nog geen nieuwe gebruiker aangemaakt? Lees hier hoe je dit doet.