Allereerst moet je hiervoor de Facturen app installeren in de admin.

1. Log in in jouw admin via bedrijfsnaam.spont.cash.
  2. Ga naar Apps
  3. Klik op Facturen.
  4. Installeer de app.

Nu heb je de app geïnstalleerd, hoe nu verder...

1.  Sla de order af (in de iPad) op Factuur.
  2. Om de factuur te bekijken ga je terug naar de admin -> alle order -> Facturen.
  3. Hier zie je een overzicht van alle facturen.

Wil je een factuur versturen?

1. Zoek op klant door rechtsboven op het vergrootglas te klikken.
  2. Nu kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende facturen samen te voegen en deze in één keer te versturen. Selecteer alle facturen die je wil samenvoegen.
  3. Vervolgens klik je op de drie ronde balletjes rechtsboven om ze samen te voegen.
  4. Er is nu een factuur gemaakt van meerdere bestellingen.

Let op: het samenvoegen van facturen kan niet worden teruggedraaid.