Allereerst moet je hiervoor zijn ingelogd in de Spont admin. Dit doe je door naar bedrijfsnaam.spont.cash te gaan.

1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op Gebruikers.
  3. Klik op het plus teken rechts bovenaan om een nieuwe gebruiker toe te voegen. Zie hieronder.

4. Vul alle gegevens in en kies ervoor om de gebruiker wel of geen toegang de geven tot de admin of iPad.
5. Het belangrijk om per iPad (mocht u er meerdere hebben gekoppeld) aan te geven welke gebruikers er toegang tot deze iPad hebben. Lees hoe je dat doet hier.