Allereerst log je in in de Spont admin: https://jouwdomeinnaam.spont.cash

1. Ga naar Alle orders
  2. Selecteer alle orders die je wilt selecteren. Laat dit achterwege als je alle orders wilt exporteren
  3. Klik rechts bovenaan op de drie bolletjes (het menu)
  4. Kies nu voor exporteren bij een selectie en voor exporteer alle wanneer je alle orders wilt exporteren

5. Kies welk bestandstype je voorkeur heeft: Excel of CSV (te openen in Numbers). Het bestand zal nu worden gedownload!