Het is zo nu en dan nodig om een bon uit te printen om een proces in werking te zetten.

Dit kan zijn omdat de keuken in een horeca gelegenheid moet beginnen met het maken van een order, maar dit kan ook nodig zijn omdat een product uit een magazijn gehaald moet worden.

Hiervoor bied SPONT de mogelijkheid om een productieprinter aan te sluiten, vervolgens moet je aangeven of producten wel of niet een productie bon nodig hebben.

Dit doe je eenvoudig binnen jou SPONT app via de volgende stappen.

• Ga naar de backoffice van SPONT
  • Ga naar producten -> category
  • Zorg ervoor dat je dit op store niveau (het onderste bolletje) doet
  • Ze vervolgens de schakelaar "Productie" aan en selecteer hier de printer

Als dit product vervolgens wordt aangeslagen en er is een productie printer aanwezig, dan zal deze worden uitgeprint.