Om jouw tafelindeling toe te voegen moet je allereerst inloggen in de backend omgeving van jouw Spont kassa (domeinnaam.spont.cash).

1. Log in in de admin
  2. Klik op apps
  3. Klik op tafels en installeer de app als je dat nog niet hebt gedaan
  4. Klik op instellingen

Nu kun je beginnen met het tekenen van jouw tafelindeling/plattegrond!

1. Heb je een of meerdere kamers? Voeg plattegrond toe
  2. Zorg dat ontwerp mode aanstaat
  3. Onder bibliotheek kun je verschillende vormen tafels/meubels vinden en vaste elementen
  4. Klik de gewenste vorm en selecteer de grootte op het witte vlak
  5. Wanneer u op het + klikt zullen er tafelnummers verschijnen

Mocht je er na deze handleiding toch niet uitkomen, stuur ons dan een berichtje via het chat icoontje rechtsonder!