Bluetooth pinapparaat
Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van iZettle en SumUp, dan is dit geen probleem. Je zult deze betaalwijze per iPad in moeten stellen, dit omdat beide pinapparaten met bluetooth werken.

Hier lees u hoe u beide readers koppelt met Spont.

Contant
Verder kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om ook contant geld te accepteren. Dit doe je door de contant app te installeren in backend (https://bedrijfsnaam.spont.cash) van Spont.

Wil je graag het geld veilig in een kassa bewaren? Neem een kijkje in onze webshop.

Yomani pinapparaat
Maak je gebruik van de Yomani pinterminal? Wanneer je deze koppelt met Spont kun je hem maar met één iPad gebruiken.

Gebruik je de Yomani pinterminal ongekoppeld? Dan kun je hem met meerdere iPads gebruiken en vul je telkens handmatig het bedrag in dat er gepind moet worden. Let wel op: hier heb je een wel een merchant unit voor nodig.