De abonnementen van SPONT zijn gebaseerd op het aantal afgeronde orders. Wanneer je hier overheen gaat geven we dit aan in uw backend met de vraag om je pakket te upgraden wanneer je SPONT wilt blijven gebruiken.

Je zult dan onderstaand scherm te zien krijgen:

Aangezien wij begrijpen dat je iPad kassa altijd bereikbaar moet zijn, zullen we deze niet blokkeren. In de kassa kan je SPONT dus blijven gebruiken.

Ook in de admin wordt je niet gelijk geblokkeerd. We begrijpen dat het vervelend is wanneer je even een prijs van een product moet aanpassen, je dit niet kunt doen aangezien je (voor het eerst) over het aantal orders heen bent gegaan. Vandaar dat je de melding 5 keer kunt negeren.

Mocht je willen upgraden dan kan dit gemakkelijk door op Upgrade te drukken. Vervolgens kun je kiezen of je je abonnement via Paypal of iDeal wilt betalen. Je abonnement zal dan maandelijkse automatisch worden verlengt volgens je nieuwe instellingen. Wanneer je wilt downgraden, is dit ook altijd mogelijk.

Heeft u het antwoord gevonden?