Spont maakt gebruik van de 3 swipe checkout:

1. Kies de producten die of het product dat u wilt afrekenen in het eerste scherm. Swipe naar links.
  2. Bij horeca app: Kies een tafel en voeg hier de producten aan toe. Bij retail app: je kunt er nu voor kiezen om een klant te selecteren of gewoon door te swipen naar het betaalscherm.
  3. Nu kun je de klant laten afreken. Order (een bestelling die later zal worden betaald) of checkout (direct betalen).