Producten kunnen eenvoudig worden ingevoerd in de backoffice van SPONT, door de volgende stappen te hanteren.

Hoe voeg je een product toe?

• Ga naar jou persoonlijke backoffice via jouwbedrijf.spont.cash/
  • Kies Products in het zijmenu.
  • Producten hangen onder een category. Voor je dus een product toevoegt, moet je eerst een category toevoegen.
  • Vervolgens kan je in de tab "producten" of via het knopje + producten in die category toevoegen.

Wat betekenen alle velden die je vervolgens bij een product kunt invoeren

1. Een product hoort altijd in een categorie. In de iPad kassa zal hij onder deze en de (all) category terug te vinden zijn
  2. De functie "Dynamic price" kan je kiezen wanneer de prijs voor dit product varieert. Wanneer je deze functie aanzet hoef je geen prijs op te geven. Mocht je vervolgens in de iPad kassa dit product selecteren kan je zelf kiezen welke prijs hij heeft. Deze functie kan bijvoorbeeld handig zijn als je service voor een dienst wilt rekenen, maar het aantal uur dat je ermee bezig bent niet direct duidelijk is.
  3. Je kan via "Attribute" opties aan een product geven. In dit voorbeeld kijken we naar een Nike Air Max. Echter heb je verschillende versies, kleuren, formaten en opties. Deze kunnen via Attributen worden toegevoegd.
  4. Wanneer je bij het aanmaken van een optie het vakje "Track" aanzet betekend dit, dat Spont de optie als een fysieke product optie herkent. Dit betekend dat je aan deze optie een voorraad of barcode kunt koppelen.

Wist je dat?

• Je producten op bedrijfs-en op winkel niveau kunt toevoegen. Wanneer je het op bedrijfs niveau toevoegt, kan je het direct naar al je winkels storen. Op winkel niveau betekend dat het alleen zichtbaar is in deze specifieke winkel.
  • Sommige opties zijn niet standaard zichtbaar, en alleen wanneer ze voor jou van toepassing zijn. Zo zal het voorraad scherm alleen zichtbaar zijn wanneer je de voorraad app hebt ge├»nstalleerd.