Je hebt je Yomani terminal ontvangen, en nu? Wij hebben de terminal al startklaar gemaakt. Ook is de terminal correct ingesteld en gekoppeld aan jouw IP-adres.

Nu hoef je enkel de volgende stappen te doorlopen:

1. Sluit je pinterminal aan.
  2. Doorloop nu de volgende stappen op de Yomani terminal:
  • Menu (Stop + OK + Menu)
  • Kies: 3 Terminal setup
  • Kies: 0 Volgende
  • Kies: 3 Settings handelaar
  • Kies: Toets uw wachtwoord in.  (Dit zijn de laatste vier cijfers van het POI nummer, deze staat op het bonnetje bij de terminal geleverd)
  • Kies: OK
  • Kies: 0 Volgende
  • Kies: 1 Kassa instellingen
  • Kies: 2 Een kassa toevoegen
  • Kies: Geen een naam die u wenst, bijvoorbeeld iPad (met de menu knop kunt u switchen tussen letters en cijfers)
  • Kies: OK
  • Nu ziet u hostname. Hier gaan we het IP adres van de iPad invullen die u eerder heeft gevonden. (zie plaatje
  • Kies: <eerste deel IP> (bv. 192)
  • Kies: < . > {boven de groene OK knop)
  • Kies: <tweede deel IP> (bv. 168)
  • Kies: < . > {boven de groene OK knop)
  • Kies: <derde deel IP> (bv. 1)
  • Kies: < . > {boven de groene OK knop)
  • Kies: <vierde deel IP> (bv. 6)
  • Kies: OK
  • Kies: OK (nogmaals)
  • Nu ziet u poortnummer.
  • Controleer of deze op : 9000 staat.
  • Kies: OK
  • Kies: 1 Lijst van de kassas
  • Ga met de pijltjes naar de kassa die je net hebt toegevoegd - Kies: OK (om de kassa te selecteren)
  • Kies: Sellect
  • Kies: JA
  • U ziet nu dat er een > voor de kassa staat. Dit betekend dat hij als standaard kassa ingesteld is.
  • Druk meerdere keren op Stop tot de pinterminal weer bij het begin scherm is.

Nu kun je al jouw klanten laten pinnen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!