1. Ga naar apps en selecteer de Twinfield app.
  2. Druk op Installeren.
  3. Druk op Algemene instellingen.
  4. Log in bij Twinfield.Je wordt nu naar je Twinfield omgeving geleid. Hier moet je toestemming geven aan Twinfield om SPONT te mogen gebruiken

5. Ga weer naar Algemene Instellingen.
6. Vul je standaard kasboek in en rechts de corresponderende grootboekrekening.
7. Vul je kostenplaats in.
8. Vervolgens kun je per betaalwijze een grootboekrekening selecteren.
9. De app is nu ingesteld.

Weet je niet wat je bijbehorende grootboekrekening is?

1. Log in bij Twinfield.
  2. Ga naar menu > algemeen > kassen en banken.
  3. Zoek hier je standaard grootboek op en druk op volgende.
  4. Hier zie je de corresponderende grootboek die ingevuld dient te worden.