Aanmaken QR codes in de backoffice

Zelf QR codes printen of door Spont laten drukken

Allereerst heb je een betaalprofiel nodig bij Pay om betalingen te kunnen ontvangen, in dit helpdocument staat beschreven hoe dat moet: https://help.spont.nl/betaalmethodes-instellen-weborder-qr-code

Om QR codes te genereren in de backoffice ga je naar de app Table Order, deze vindt je hier:
https://mijn.spont.cash/apps/settings/tableorder

en dan naar instellingen (2de tabblad)

Onderaan, onder het kopje QR Codes, kun je je eigen QR codes aanmaken voor de tafels.
Klik op + QR code om per tafel de QR code in te stellen, of klik op + Alle tafels generen om alle beschikbare tafels in de zaak te voorzien van een QR Code.

CODES: is de uniek gegeneerde code voor de tafel
TYPE: selecteer hier de gewenste ruimte in de zaak
WAARDE: selecteer hier het gewenste tafelnummer in de betreffende ruimte
BETAAL MOGELIJKHEDEN: selecteer hier of de tafel vooraf moet betalen (betaal via app) of dat er op rekening besteld kan worden (voor op rekening bestellen heb je wel een betaalde addon nodig)

Betaal via App: Gasten dienen gelijk na bestellen af te rekenen via mobiel bankieren app
Op rekening & Betaal via app: Gast heeft de keuze tussen gelijk afrekenen of op rekening
Op rekening: Gast heef alleen de mogelijkheid om op rekening te bestellen
Als menukaart: Gast kan alleen de producten bekijken als menukaart, niet bestellen

Deze betaal opties zijn per tafel in te stellen

Nadat je de QR codes zijn aangemaakt, kun je de QR codes downloaden. Dit kan als QR code, alle QR codes afzonderlijk (hierdoor kun je ze gelijk printen en gebruiken) of als lijst downloaden. Deze kun je dan naar ons sturen en dan kunnen wij de QR codes voor jullie laten drukken. (Hier zitten wel kosten aan)

Bij minimaal bestelbedrag kan het bedrag ingegeven worden waarvoor er minimaal besteld moet worden om de order te kunnen doorzetten, bij maximaal bestel bedrag het bedrag waarvoor er maximaal besteld mag worden. Bij BCC kun je een emailadres invullen waarnaar een kopie van de bestelling gestuurd wordt.

Bijgewerkt op: 12/12/2023