Zodra je de Weborder app installeert of de app voor QR code bestellingen

Mocht je de app al geïnstalleerd hebben, klik dan even op de 3 puntjes en verwijder de app, installeer de app opnieuw en klik op bewaar.

Nadat onderstaande stappen zijn doorlopen, zal je een email ontvangen met documenten die getekend moeten worden. Ook hebben wij de volgende gegevens nodig om de uitbetalingen te regelen.

Paspoort(en) (van alle UBO's)
KVK uitreksel (Niet ouder dan 6 maanden)
Getekende documenten die per email verzonden zijn

Klik op "Start direct!"

Vul voornaam, achternaam, telefoonnummer en emailadres in:

Vul bedrijfsnaam, BTW nummer KVK nummer en NAW gegevens in:

Selecteer de categorie en selecteer iDeal en klik op bewaar: