Artikelen over: Koppelingen

Bezorg orders met Deliverect

Wil jij je business uitbreiden door bestellingen te gaan bezorgen? Installeer dan Deliverect en gebruik alle bekende services die bestellingen bezorgen in jouw omgeving.

Wilt u een koppeling met Deliverect? Neem dan even met ons contact op via de chat.
Daarna zullen wij jullie begeleiden om de app actief te krijgen en de koppeling te verzorgen.

1. Open de 'Apps' pagina in jouw admin

In jouw admin kun je onder je 'Apps' filteren op 'Connect'. Hier vind je verschillende producten die je kan koppelen men Spont. Zoek hier naar de 'Deliverect' App.

2. Installeer de 'Deliverect' App en neem contact met ons op!

Installeer de App en neem direct contact met ons op uw verder te helpen. Dit gaat het snelst door het Chat ballonnetje rechts onderin je scherm te gebruiken. Hier staat altijd iemand voor je klaar.

Bijgewerkt op: 31/10/2022