Dagomzet bekijken (Tussentijds)

Wil je tijdens het werk even bekijken hoe goed het met de zaken gaat, volg dan deze stappen!

1. Ga naar instellingen op je iPad

Gebruik het submenu links onder (de blauwe knop) en klik op 'Instellingen'.

2. Klik 'Dagafsluiting' en selecteer de open Shift

Klik op de open shift. Nu opent zicht de shift in een popup en kun je de statistieken zien.

3. Bekijk de shift, of onderneem actie (print of zie je verkochten producten)

In het omlijnde kader ziet u de omzet tot dan toe. Het is ook mogelijk om te kijken naar het aantal producten die verkocht zijn per categorie, klik dan verder op verkochte producten. !