Start met het downloaden van Testflight door de link te open op de iPad zelf.

Download TestFlight

Klik op Bekijk rechtsboven om de app te bekijken in de App Store.

Download Testflight op je iPad en open de app.

Testflight wil je berichten sturen Sta toe accepteren en klik op Ga door

Klik dan op Installeer de Spont Horeca app door nogmaals op de button te klikken op je ipad:

Klik nogmaals op deze link

Klik op Accepteer om de Spont testflight versie te accepteren

Open de App en klik op Volgende

Login met het account wat je hebt aangemaakt via https://mijn.spont.cash

Eventuele codes die gevraagd worden als voorbeeld in de demo data hebben allemaal de pincode 0000