Deelnemen aan ons bèta programma

Wil jij graag de laatste features alvast uitproberen die binnenkort worden toegevoegd aan spont, meld je dan aan voor ons bèta programma!

Start met het downloaden van Testflight door de onderstaande link te open op jouw iPad. Download (of https://testflight.apple.com/join/ZFiqD2yH)

2. Download TestFlight App

Klik op Bekijk rechtsboven om de app te bekijken in de App Store. Je word nu geredirect naar jouw App Store waar je vervolgens de App kan downloaden.

3. Stel TestFlight goed in

Na het downloaden, open de TestFlight App. TestFlight vraagt je vervolgens bericht te mogen sturen. Druk 'Sta toe'.

4. Installeer en accepteer de Spont Horeca app

Ga nogmaals naar de Spont Bèta link. Hier is het nu mogelijk 'Spont Horeca' te installeren. Druk '**Installeer'.** Na dat de app geïnstalleerd is, druk op de knop 'Accepteer' om de installatie af te ronden.

5. Open de Spont Horeca app

We zijn bijna klaar! Vertellen we je wat er is veranderd in deze versie. Druk 'Volgende' en ga verder met het inloggen in de App. Gebruik hiervoor je eigen gegevens die je hebt aangemaakt in https://mijn.spont.nl

Eventuele codes die gevraagd worden als voorbeeld in de demo data hebben allemaal de pincode 0000