Gangen: Introductie en installatie

Met de gangen app kun je de bestelling indelen in verschillende gangen. Vervolgens kan je via de iPad & Handheld een gang uitvragen

Gangen toevoegen vanuit de iPad (of handheld)

Standaard worden producten toegevoegd aan de categorie waaraan ze gelinked zijn in de backend.

Mocht je een hoofdgerecht echter als voorgerecht willen bestellen kan dat op drie manieren:

Je kunt hem toevoegen en verslepen naar de goede gang

Je kunt lang op het product drukken en hem direct in een ander gerecht plaatsen

Je kunt in de product settings de gang aanpassen

###

Het dashboard

Standaard worden producten toegevoegd aan de categorie waaraan ze gelinked zijn in de backend.

Een gang heeft een naam (1). Hiermee identificeer je hem in de iPad.
Vervolgens kan je producten of zelfs hele categorieën toevoegen aan de gang. Wanneer je dit doet, wordt standaard het product aan deze gang toegevoegd.
Je kunt de volgorde van gangen in de Ipad aanpassen door ze te verslepen (3).
Je bepaald zelf (4) hoeveel gangen je wilt gebruiken.

Wanneer je ook gebruik maakt van Bundles. Worden producten in een bundel automatisch gekoppeld aan een gang.

We zijn erg benieuwd hoe de app bevalt. Heb je vragen laat het ons weten. Verbeteringen zijn altijd welkom via onze feedback portal

Goed om te weten

Bundles zit niet standaard bij elk abonnement. Bij de oude 2021 pakketen is het onderdeel van het Pro pakket. Bij de nieuwe pakketen geldt het als een Premium app.

Hoe werkt het

In onderstaande video zie je "de flow" hoe gangen binnenkomen bij een gekoppeld KDS (Keukenscherm) of gekoppelde printer.

Wanneer je op de productie knop drukt worden alle bonnetjes verstuurd naar de desbetreffende KDS of productie printers. Dit is ook zo wanneer je geen gangen gebruikt.
Maar wanneer je gangen gebruikt heb je de optie om op een later moment de desbetreffende gang uit te vragen:
Gebruik je alleen printers: Dan komt er wanneer je een gang uitvraagt een extra bonnetje uit met de tekst:

<> uitgevraagd voor <>

Gebruik je ook een KDS: Dan wordt het bonnetje blauw wanneer hij wordt uitgevraagd. De keuken weet dan dat hij het gerecht klaar kan maken om uit te serveren. Wanneer het klaar is kan hij dit ook aangeven op de KDS.

Bijgewerkt op: 12/12/2023