De eigenschappen van meerdere producten tegelijk wijzigen "bulk edit"

Wanneer je veel producten, klanten of categorieën hebt kan het tijdrovend zijn om deze 1 voor 1 te updaten. Hieronder beschrijven we drie opties om dit sneller te doen

Gebruik de Bulk functie:

Veel eigenschappen kan je aanpassen met de Bulk optie:

Je kiest de documenten die je wilt aanpassen
Je kiest de eigenschap
En je kiest de uiteindelijke waarde

Let op je kunt deze actie niet ongedaan maken

Exporteer en importeer je documenten:

Een andere optie is om je documenten te exporteren. Dit kan allemaal tegelijk of een selectie zijn:![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/b5e94df95bd6d800/e7720df1-c1b1-4f60-b9eb-fec08f_1r1xdji.gif)

Wanneer je vervolgens:

Je producten in Excel opent
De aanpassingen snel allemaal tegelijk in Excel aanpast
Vervolgens exporteert als .csv bestand
En weer importeert in Spont
Zullen wij automatisch de documenten aanpassen die zijn gewijzigd, en opnieuw toevoegen wanneer ze nieuw zijn.

Dupliceren:

Voor sommige documenten zoals bijvoorbeeld een product, heb je de mogelijkheid om ze te kopiëren. Je kunt krijgt dan een copy van het document en hoeft alleen de aanpassingen aan te passen:

Bijgewerkt op: 07/12/2023