Keukenscherm: Eenvoudig je keuken managen, zonder printers

Hoe installeer ik het keukenscherm en hoe gaat het in zijn werk. Middels onderstaande videos zal dit duidelijk worden.

KDS Activeren
Het KDS wordt geinstalleerd op dezelfde manier als de printers.  Eerst ga je naar de instellingen toe, om vervolgens hardware te selecteren. Je kunt hier ook naar toe via deze link.

Vervolgens klik je op "Keukenscherm", hier vul je de gewenste instellingen in. Bij productietijd, kan je aangeven hoeveel minuten het ongeveer duurt om alles klaar te maken. Spont zal dan de producten eenvoudig bundelen aan de linker kant van het keuken scherm.

KDS Koppelen
Vervolgens moet je het KDS koppelen aan de categorieen. Dit doe je bij de instellingen van de categorie. Als je het KDS hier aan gekoppeld hebt. Zullen de producten verschijnen op het KDS als een product is afgerekend, of aan een klant / tafel gekoppeld is.

KDS Bekijken
Als je nu naar de link gaat die gegenereerd is in stap 1. Dan zie je het keukenscherm. Je kunt deze link openen op ieder gewenst device met een internetverbinding en browser.
We adviseren wel om een touchscreen te gebruiken, aangezien je de bonnetjes moet afvinken als ze gereed zijn.

Tip: Met het keukenscherm krijg je ook te zien hoeveel bestellingen er het komende tijdslot komen. Dit helpt je enorm om de efficientie te verhogen