Als de printjes er niet uit komen, kan dit een aantal redenen zijn. Als je onderstaande checklist langs gaat, moet alles weer werken.

Optie 1: Bij een update heb je spont geen rechten gegeven om te kijken in het lokale netwerk

Ga naar de instellingen van de iPad
Zoek links naar de app Spont
Kijk of Lokaal netwerk aan staat

Optie 2: De iPad app kan de printer tijdelijk niet vinden

Het kan het zo zijn dat de iPad de printer even niet kon vinden en dat daardoor de print taken even vast zitten. Je kunt dan het volgende doen:

Ga naar instellingen
Selecteer printtaken
Druk op "Cancel all"

Optie 3: De printer heeft geen vast IP adres

Als de printer geen vast IP adres heeft, dan kan spont hem niet vinden. Je moet dan kijken wat het IP adres van je printer is en dit vergelijken met het ip adres in de admin.

Zet de printer uit
Houd de feedknop ingedrukt en start de printer
Er komen nu bonnen uit de printer. Zoek hier naar het IP adres
Vergelijk dit met het IP adres van de printer bij https://mijn.spont.cash/settings/devices
Als je hier het IP adres wijzigt, dan werkt alles weer