Notificatie bij een nieuwe order

Wil je op de hoogte gehouden worden bij het ontvangen van een nieuwe order, zet dan een geluidsnotificatie aan. Neem de volgende stappen.

1. Open je instellignen in de iPad

Ga naar je iPad app en druk links onder op het blauwe icoon om je instellingen menu te vinden. Hier heb je onder 'Configuratie' je instellingen staan.

2. Hier heb je weborder instellingen

Hier heb je instellingen die je kan gebruiken als je weborders hebt geïnstalleerd. Zet de optie 'Speel geluid af bij een nieuwe order' aan of uit.

Bijgewerkt op: 12/12/2023