Artikelen over: Alles rondom de Ipad

Orders in Spont iPad app

Je kunt je orders terug vinden in je iPad Spont app en in je admin. Volg de volgende stappen op de iPad.

2. Onder 'lijsten' vind je 'Bestellingen'.

Duidelijk overzicht van de laatst gemaakte orders op de iPad In de eerste kolom ziet u het ordernummer met daaronder de aanmaak datum en tijd.

Kolom 2 geeft aan wat voor soort order het is. Het daaropvolgende icoontje is vanaf welk device de order komt. De naam is van de persoon die de order gemaakt heeft. De laatste kolom geeft aan of de order is afgerond of dat deze nog open staat.

Bijgewerkt op: 05/12/2023