Rechten & Rollen Backoffice

Hoe kan ik instellen dat mijn medewerkers niet in de backoffice kunnen of alleen beperkt inloggen.

Om dit te kunnen instellen ga je eerst naar het overzicht van de aangemaakte gebruikers, dit overzicht vind je hier: https://mijn.spont.cash/settings/users

Selecteer de gebruiker waar je de rechten van wilt aanpassen, dit kan alleen als de status van de gebruiker op "Joined" staat.

Je komt dan in de instellingen van de gebruiker:

Kies dan vervolgens bij "Rol" de gewenste instelling:

Manager: Heeft alle rechten op de Ipad.

Bediende Kassa: Kan alleen inloggen op de iPad en daarmee de basis besturingen van het systeem toepassen.

Bij de gebruiker staat ook de functie om de pincode voor de gebruiker te wijzigen. Klik na wijzigen altijd op opslaan.

Bijgewerkt op: 07/12/2023