Heb je nog geen categorieën aangemaakt en producten ingevoerd dan kun je dat hier doen:

Categorie aanmaken

Producten toevoegen

Meer informatie over het toevoegen van producten staat hier

Meer informatie over het toevoegen van categorieën staat hier

Dan is het belangrijk is om eerst de weborder module te installeren:

Ga naar weborder

Klik rechtsboven op installeren.

Wat heb ik nodig?

Wat heb ik verder nodig? Minimaal een iPad om de orders/bestellingen op binnen te krijgen, optioneel kunnen ook printers gekoppeld worden.

Selecteer met de slider of het onderdeel Bezorgen geactiveerd moet worden.

Zo ja, vul de gegevens in bij het blok bezorgen zoals hierboven weergegeven.

Openingstijden: Selecteer de shift gekoppeld aan de bezorgtijden. Een extra shift aanmaken voor de bezorgoptie doe je hier
Bereidingstijd: Vul het aantal minuten in dat er tussen de online bestelling en het bezorgen minimaal zit. (standaard 30 minuten)
Minimum bezorg bedrag: Wat is de minimale bestelgrootte (ordergrootte) voor het bezorgen van de producten. Onder dit bedrag krijgen gasten de melding dat ze de minimale ordergrootte nog niet bereikt hebben.
Gratis bezorgen vanaf: Vanaf bedrag waarboven geen bezorgkosten meer gerekend worden, dus gratis bezorgen.
Transactiekosten: Kosten die gemaakt worden voor de transactie kunnen verlegd worden naar de gasten / klanten.

Door op + Postcode te klikken kunnen postcodes ingegeven worden met de bij behorende bezorgkosten. Zo kun je dus instellen dat bezorgkosten hoger worden naarmate ze verder weg liggen. Per regel kan 1 postcode worden ingevuld.

SMS Versturen

Het is mogelijk om vanuit Spont een SMS te versturen met een eigen tekst. Kosten hiervan bedragen € 0,10 per verzonden SMS. Door het { teken te selecteren kunnen variabelen worden toegevoegd aan de SMS.

Afhalen

Vink doormiddel van de slider aan of het afhaal onderdeel geactiveerd moet worden.

Zo ja, koppel de afhaal optie aan een shift met de tijden dat afhalen mogelijk is, een speciale afhaal shift maken doe je hier

Minimale bereidingstijd in minuten: Het aantal minuten dat minimaal zit vanaf de online bestelling tot het moment dat ze het kunnen afhalen.

Transactiekosten: Kosten die bovenop het bestelbedrag komen voor de klant.

*

Ps. De informatie zoals prijs en omschrijving hoeft niet meer ingevuld te worden in de backend als deze gelijk is aan de basis omschrijving. Alleen mocht de prijs voor weborder bijvoorbeeld afwijken van de standaard basis prijs dient deze ingevuld te worden bij de weborder prijs.